Het gezicht achter RAAK Sport &Coaching

Annemiek van Dijk, docent, betrokken, enthousiast, creatief, denken in oplossingen

Mijn naam is Annemiek van Dijk en ik ben sinds 2012 docent bewegingsonderwijs bij stichting Lauwers en Eems. Een aantal dagen in de week verzorg ik op verschillende scholen de gymlessen voor de groepen 3 tot en met 8. Vanuit mijn dagelijks werk ben ik constant in contact met kinderen en wat mij opviel is dat ik regelmatig kinderen zag die hulp kunnen gebruiken met bepaalde vaardigheden (ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, zelfbeheersing en grenzen aangeven). Binnen mijn omgeving kende ik niemand die ze hier mee op weg kon helpen. Ik wilde kinderen en jongeren graag helpen maar wel op mijn eigen manier. Daarom ben ik in augustus 2019 RAAK gestart om hier vorm aan te geven. RAAK staat voor Resultaat, Aandacht, Acceptatie en Kracht. Deze woorden vormen samen waar ik voor sta!

In 2018 heb ik de basistraining gevolgd voor Rots en Water trainer. Hier werd ik erg enthousiast van en wist ik zeker dat ik hier veel kinderen mee zou kunnen helpen. Hier krijg ik energie van!

Ik vind het belangrijk om deze training breed in te kunnen zetten. Daarom heb ik in april 2019 de training specialisatie voor het autisme spectrum gevolgd. In oktober 2019 heb ik ook de specialisatie voor meisjes en vrouwen gevolgd. Op deze manier ben ik op verschillende vlakken gespecialiseerd en kan ik kinderen en jongeren gericht helpen met hun problematiek.

Januari 2021 is er een mooie samenwerking gestart met Orthopedagoog Bij Maaike uit Winsum. Op deze manier kunnen we kinderen/gezinnen nog beter begeleiden. Door onze kennis te delen en kinderen samen te behandelen, boeken we nog meer resultaat!

Wat anderen zeggen

Annemiek heeft mijn zoontje fantastisch ondersteund. Leerdoelen werden op hem afgestemd, de uitvoering was standvastig en liefdevol. Fijne communicatie, met persoonlijke terugkoppelingen. Aanrader!